Mesajul directorului

Colegiul „Mihai Eminescu” din Soroca, timp de peste un secol, îmbină tradiția cu inovația, promovează un învățământ de calitate și cultivă valorile perene naționale și universale.
Actul fundamental al instituției  poate fi definit ca o competiție pozitivă întru realizarea prevederilor Strategiei de dezvoltare a învățământului vocațional/tehnic, a noului Cod al educației cu privire la transferul și acumularea rezultatelor învățării, la educația și formarea profesională, la recunoașterea calificărilor și competențelor care facilitează mobilitatea academică.
Colegiul ,,Mihai Eminescu” din Soroca este o unitate viguroasă,  ca rezultat al căutărilor, descoperirilor şi certitudinilor multor generaţii dinaintea noastră. Tendinţa spre dezvoltare şi eficientizare, accentuată în condiţiile dificile ale procesului de integrare europeană, impune, în primul rând, conştientizarea capacităţilor pe care le avem. Societatea contemporană foloseşte din plin competenţele profesionale ale absolvenţilor noştri. Oferta profesională a crescut, ca urmare  şi necesitatea de a ne adapta noilor cerinţe şi standarde manageriale.  

Cu respect Director!