DĂRUIM BUCURIE DE CRĂCIUC ÎN CALITATE DE MOȘ CRĂCIUN

Consiliul Elevilor  Colegiului „Miha Eminescu” din Soroca

    Caritatea se aplică diferitelor acțiuni de solidaritate prin care se oferă sprijin celor care au nevoie.  Actul de caritate este un act de bunătate și generozitate, din ceea ce avem îi ajutăm pe alții. Dorința de a ajuta semenii vine din dragostea, respectul atât față de tine însăți, cât și față de alte persoane.

În acest context, fiind în ajunul sărbătorilor de iarnă și pentru a aduce zâmbet pe fața unor copii, Consiliul elevilor din Colegiul „Mihai Eminescu”, profesorii de la catedra „Psihopedagogie și asistența socială”, elevii grupei 43, specialitatea „Asistența socială” au venit cu inițiativa de a organiza un târg al donaţiilor de Crăciun, prin colectarea de haine, produse și dulciuri.

Drept urmare a acestui act, Consiliul elevilor a colaborat cu doamna Perechiatco Aliona, șef adjunct al Direcției Asistență Socială și Protecție a Familiei din Soroca și au identificat mai multe familii care au primit daruri.  Elevii au fost coordonați de  către Fiodorciuc Daniela, șef de secție didactică și Arbuz Irina, șefa catedrei „Psihopedagogie și asistența socială”.

Mesajul Consiliului elevilor către semenii lor a fost „Ajutând pe alții te ajuți pe tine!”