Ziua Internațională a Studenților sărbătorită în Colegiul „Mihai Eminescu” din Soroca

Dragi STUDENȚI,

Cu ocazia Zilei Internaționale a Studenților, Administrația Colegiului ,,Mihai Eminescu” din Soroca adresează sincere felicitări şi urări de bine!

Este un prilej special pentru a aminti întregii lumi de forța motrice principală care apără activ valorile și idealurile societății – STUDENȚIMEA.
17 noiembrie este ziua dedicată celor care reprezintă viitorul nostru, celor ce, în fiecare zi, se află în goana după cunoștințe, cei a căror curiozitate de a afla cât mai multe nu are limite.

Voi sunteți pilonii pe care se bazează viitorul țării noastre. Este necesar să aveți ambiție, interes și consecvență, să le descoperiți și să le folosiți. Propuneți-vă obiective ambițioase, fiți dornici să reușiți și să vă dezvoltați! Primul pas spre realizarea visului vostru este depășirea fricii de incertitudine, de necunoscut, de obstacole.

Cariera dumneavoastră nu va începe de mâine. Ea a început când ați luat decizia să vă înscrieți la colegiul oportunităților. Unii veți alege să amânați licența și să vă bucurați de tinerețe, alții veți alege să vă angajați și să vă continuați cariera de succes  sau să vă întemeiați familii.

Oricare dintre căi veți urma, există o singură cale către succes: atitudine de învingător, perseverență și responsabilitate.