Sidebar

Mesajul Administrației CMES către elevi

Dragi elevi ai Colegiului „Mihai Eminescu” din Soroca,

Administraţia CMES vă aduce la cunoştinţă că începând cu 18 martie 2020 din cauza situației epidemiologice din Republica Moldova și în contextul prevenirii răspândirii virusului COVID-19activitățile didactice în Colegiul „Mihai Eminescu” din Soroca  se vor desfășura la distanță, în sistem online și în format bazat pe utilizarea mijloacelor şi instrumentelor TIC.

Cadrele didactice, diriginții vor informa șefii de grupă prin e-mail sau orice alt mijloc de comunicare, despre noua modalitate de organizare a activităților didactice – la distanță. 

Vă rugăm respectuos să nu vă prezentați la colegiu, să stați acasă și să respectați măsurile de prevenire a răspândirii virusului COVID 19!

În vederea păstrării spiritului disciplinar în comunitatea CMES și a menținerii unui proces de studii de înaltă calitate Vă rugăm să dați dovadă de maximum responsabilitate!

REGULAMENTUL intern de organizare a procesului instructiv-educativ în perioada pandemiei COVID-19 și orarul lecțiilor îl puteți urmări accesând documentele de mai jos:

Regulament intern

Anul I

Anul II

Anul III

Anul IV